Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο σκύλος μιας ζωής.


Το blog αυτό ξεκινά με σκοπό την καταγραφή της πορείας ενός στοιχήματος! Ενός στοιχήματος που βάλαμε με τον εαυτό μας αλλά θα χρειαστούμε την ενθάρρυνση όλων σας για να το πετύχουμε!
Το στοίχημά μας λέγεται Μαμπρούκ και είναι ένας σκύλος δύο περίπου ετών που το μόνο που έμαθε μέχρι τώρα ήταν να φοβάται και να φοβίζει. Ένα σκύλος που βρέθηκε στον δρόμο μας, μίλησε στην καρδία μας και αποφασίσαμε οτι αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία!
Θα προσπαθήσουμε να του γνωρίσουμε τον κόσμο απ'την αρχή, να μάθει να εμπιστεύεται, να μη φοβάται και να χαίρεται. Στόχος μας είναι να γίνει ο ισορροπημένος σκύλος που δικαιούται να είναι και ύστερα να βρει μια οικογένεια να αφοσιωθεί για πάντα.
Το στοίχημα όμως δεν αφορά μόνο τον Μαμπρούκ. Αφορά και κάθε ζώο που η τύχη δεν στάθηκε με το μέρος του και βρέθηκε σε συνθήκες που ευνόησαν την ανάπτυξη ανεπιθύμητων συμπεριφορών. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να αποδείξουμε οτι τα ζώα είναι βιβλία με λευκές σελίδες και κάθε σελίδα που γυρνά, ότι κι αν έχει γραφτεί στις προηγούμενες, είναι μια  ευκαιρία για νέο ξεκίνημα.
Σε αυτό το ταξίδι, που ίσως δε θα είναι πάντα εύκολο, σας θέλουμε συνταξιδιώτες με τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου